Skip to main content
Бразилският национален отбор получи Купата на деветте ценности
Бразилският национален отбор получи Купата на деветте ценности

На Стадион Драгао в Порто, младите посланици на Международния детски социален проект "Футбол за приятелство" на Газпром връчиха основната награда на проекта - Купата на деветте ценности - на националния отбор на Бразилия. Уникалният трофей символизира деветте ценности на "Футбол за приятелство" - приятелство, здраве, чест, справедливост, преданост, равенство, мир, традиция и победа.

футбол за приятелство
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

МОСКВА, 20 Март 2019 – Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за приятелство" бе дадено днес от Газпром, официален партньор на Шампионската лига на УЕФА. Финалните събития от сезона ще се проведат в Мадрид, Испания, от 28 май до 2 юни. Основните цели на програмата са да подкрепя детския и младежкия спорт, да насърчава здравословен и активен начин на живот като ценности, както и да подхранва у младите уважение към различни националности и култури.

 

МЕТРО България - Фестивал на Розовия домат
МЕТРО България отново събра родни производители и ресторанти, както и хиляди посетители по време на шестото издание на Фестивал на розовия домат

На 3-ти септември в Княжеската градина МЕТРО България отбеляза за шеста поредна година Фестивал на Розовия домат. Най-значимото събитие на компанията, което по традиция обединява родни производители, ресторанти и крайни потребители, беше официално открито от заместник-министъра на земеделието храните и горите Георги Събев, любимия кулинар - Ути Бъчваров и от изпълнителния директор на МЕТРО България – Никола Готрон.

Paradise Center Библиотека с кауза
Paradise Center събра 9 000 книги в благотворителна кампания и възроди библиотеката на читалище в Северозападна България

9 000 книги бяха дарени в рамките на благотворителната кампания на Paradise Center и сдружение „1 Процент Промяна“, посветена на 24 май. В продължение на четири дни посетителите на търговския център се включиха в инициативата, като дариха книги за възраждането на читалище „Развитие 2022“ в село Ослен Криводол, община Мездра.

„Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България
Кампания за българския розов домат е сред най-добрите в света - „Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България и APRA PN BCG е на финал на годишните награди на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA)

Проектът „Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България и APRA Porter Novelli BCG е сред най-добрите комуникационни кампании в света и достигна до финал на годишните награди на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) - Golden World Awards (GWA).

APRA Porter Novelli Bulgaria
Работят ли хаштаговете в социалните мрежи?

Както знаем Тwitter и Instagram бяха първите платформи, които използваха хаштаговете като ориентировъчни знаци за всеки потребител, интересуващ се от определен тип съдържание. Освен категоризирането на безкрайния онлайн поток от информация, хаштаговете неоценимо помагат на инфлуенсъри и брандове да достигнат до „техните хора“ или иначе казано до хората, които проявяват интерес към темите в постовете. С промяната на алгоритмите, социалните мрежи стават все по-сложни за разгадаване и съответно някои от установените стратегии за достигане до повече потребители спират да работят.

Subscribe to Bulgaria