Skip to main content
Бразилският национален отбор получи Купата на деветте ценности
Бразилският национален отбор получи Купата на деветте ценности

На Стадион Драгао в Порто, младите посланици на Международния детски социален проект "Футбол за приятелство" на Газпром връчиха основната награда на проекта - Купата на деветте ценности - на националния отбор на Бразилия. Уникалният трофей символизира деветте ценности на "Футбол за приятелство" - приятелство, здраве, чест, справедливост, преданост, равенство, мир, традиция и победа.

футбол за приятелство
Стартира седмият сезон на "Футбол за приятелство"

МОСКВА, 20 Март 2019 – Началото на седмия сезон на Международната детска социална програма "Футбол за приятелство" бе дадено днес от Газпром, официален партньор на Шампионската лига на УЕФА. Финалните събития от сезона ще се проведат в Мадрид, Испания, от 28 май до 2 юни. Основните цели на програмата са да подкрепя детския и младежкия спорт, да насърчава здравословен и активен начин на живот като ценности, както и да подхранва у младите уважение към различни националности и култури.

 

„Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България
Кампания за българския розов домат е сред най-добрите в света - „Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България и APRA PN BCG е на финал на годишните награди на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA)

Проектът „Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България и APRA Porter Novelli BCG е сред най-добрите комуникационни кампании в света и достигна до финал на годишните награди на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) - Golden World Awards (GWA).

APRA Porter Novelli Bulgaria
Работят ли хаштаговете в социалните мрежи?

Както знаем Тwitter и Instagram бяха първите платформи, които използваха хаштаговете като ориентировъчни знаци за всеки потребител, интересуващ се от определен тип съдържание. Освен категоризирането на безкрайния онлайн поток от информация, хаштаговете неоценимо помагат на инфлуенсъри и брандове да достигнат до „техните хора“ или иначе казано до хората, които проявяват интерес към темите в постовете. С промяната на алгоритмите, социалните мрежи стават все по-сложни за разгадаване и съответно някои от установените стратегии за достигане до повече потребители спират да работят.

APRA Porter Novelli Bulgaria
6 интересни факта за TikTok

TikTok се превърна в сензация, която обаче не отшумя за ден, а напротив, продължава да се разширява и стана една от любимите рекламни платформи за големите компании. Къде се крие тайнството на тази социална медия? Тук най-вероятно съществуват хипотези за цял научен труд, но основното, на което отговаря платформата е потребителската жажда за развлечение, представена в неангажиращ видео формат. И така покрай танците и lip sync-а започнаха да се налагат и песни, специално правени за социалната мрежа(нека си припомним колко активен е Джейсън Деруло в мрежата и популярността на песните му там).

APRA Porter Novelli Bulgaria
Пътят на розовия домат от полето до космоса

За пета поредна година МЕТРО България отбеляза „Фестивал на розовия домат“, кулминацията в програмата „Отгледано с грижа в България“. Кампанията премина под знака на опазването на българските традиции в кулинарията и популяризирането на автентични селскостопански продукти сред настоящи и бъдещи поколения.

Subscribe to Bulgaria